keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kolmen päivän päästä aloitetaan!


Tuntuupa hurjalta! Enää kolme päivää aikaa projektin aloitukseen. Projekti aloitetaan viikonloppuna kahdella pidemmällä työpajapäivällä Suvilahdessa. Me ohjaajat, minä Talvikki, Elina ja Annika olemme suunnitelleet tätä projektia jo lähes kaksi vuotta. Julia on hypännyt kelkkaan vähän myöhemmin, mutta on ollut sitäkin tehokkaampi jo tässä vaiheessa. On siis vaikea tajuta, että nyt vihdoin pääsemme oikeasti myös tekemään jotakin.

No oikeastaan nyt huijasin. Pääsimme vähän koittelemaan kaupunkitaiteilua viime syksyllä päivän mittaisessa Jalanjälki -työpajassa syyslomalla. Silloin liikuimme Kampin kauppakeskuksessa ja saimme jo yhdessä päivässä paljon juttua tehtyä kaupunkitilaan.

Tässä minä ja Elina ollaan aivan pihalla Kampin kauppakeskuksessa.

Mahtavaa, että ilmat ovat todella alkaneet helliä meitä. Tänään olisi jo voinut kävellä T-paidassa, talvitakki täytynee hylätä pian kokonaan. On myönnettävä, että kaupunkitaiteilu on huomattavasti miellyttävämpää auringonpaisteessa kuin räntäsateessa. Toisaalta räntäsateella suojaa etsiessä saattaa löytää paikkoihin joihin kirkkaalla säällä ei tulisi mieleenkään kömpiä. Ja silloin saattaakin löytää jotakin ainutlaatuista ja kiinnostavaa.

Siispä jännitystä on ilmassa. Perhosia vatsassa. Näinhän keväisin aina kuuluukin olla. Mieli ei pysty vielä tarkentumaan, odotan kovasti että tapaan ryhmän ja päästään tekemään yhdessä.

Lisää perhosia vatsanpohjillenne löytyy täältä!
-Eveliina

Ps. Esittelyssäni kerroin, että saan aina kylmiä väreitä flashmob videoista. Tämän yhden suosikkini haluan jakaa myös teille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti